Jucariile creative sau de lucru

media

May 3 2019 0 Comments

Lumea magica a jucariilor poate sa ofere copilului nenumarate forme de exprimare, de a creste si de a isi arata calitatile. De asemenea dezvolta abilitati, arata caracterul copilului si indeamna la creativitate permanenta. Orice copil are un joc preferat, isi doreste sa experimenteze si sa se joace in feluri multiple cu jucariile sale.

Cum sa alegi patutul pentru camera bebelusului

media

Apr 9 2019 0 Comments

Patutul este foarte important in primele luni de viata ale bebelusului, pentru ca acesta isi va petrece aici marea majoritate a timpului. Copiii dorm destul de multe ore intr-o zi, iar patutul trebuie sa le ofere atat confort, cat si siguranta.

Saltele gonflabile, distractia favorita a copiilor

media

Feb 22 2019 0 Comments

O alternativa a trambulinelor, saltelele gonflabile sunt favorite la orice categorie de varsta. Sunt mai sigure, mai putin periculoase si ofera distractie garantata.  Acestea pot fi amplasate atat in exterior, cat si in interior. Sunt potrivite pentru ca implica activitate fizica si nu este o joaca statica. Copiii isi consuma energia eficient, placut si in siguranta.

Jucariile pentru copii

media

Jan 6 2017 0 Comments

Jucariile pentru copii fac parte din nevoile fundamentale ale copilului, ii procura o satisfactie afectiva, il preocupa si il impiedica sa se plictiseasca. Jocul pentru copii are si valoare intelectuala, de descoperire si stimulare a talentelor, precum si de exercitiu de indemandare.

Bicicleta

media

Jan 6 2017 0 Comments

Bicicleta se practica devreme. La inceput, in jur de 1 an jumatate si 2 ani jumatate copilul este in stare sa mearga pe tricicleta. Intre 3 si 4 ani se poate trece la bicicleta cu roti mici.

Carucior pentru copii

media

Jan 6 2017 0 Comments

Ar fi de preferat ca scaunul sa aiba o pernuta detasabila, suspensiile pentru socuri sunt foarte necesare, copertina caruciorului ar trebui sa fie suficient de mare incat sa apere copilul de eventualele fenomene meteorologice nedorite.

6 Articol(e)

Seteaza crescator
Categorii blog
Tag-uri