Carucioarele pentru copii sunt impartite pe categorii : landou, 3 in 1, 2 in 1, sport si carucioare pentru gemeni. Toate acestea trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici pentru a putea face alegerea cea mai potrivita pentru micutul dvs. Caruciorul trebuie sa evolueze odata cu dezvoltarea copilului dvs, sa aiba un scaun mare si spatios pentru a fi posibila utilizarea caruciorului si atunci cand copilul va avea varsta de 2 ani. Jucarii pentru copii. Spatarul caruciorului trebuie sa-si poata modifica pozitia de la orizontal la vertical. Suportul de picioare in functie de inaltimea copilului trebuie sa se poata ajusta. Caruciorul trebuie sa aiba un cadru metalic foarte trainic.Cadrul de aluminiu este mai usor, in acelasi timp fiind si robust. Cadrul trebuie sa fie stabil, sa nu se inchida in timpul plimbarii sau sa se deschida greu in momentul in care doriti sa il utilizati. Jucarii pentru copii.

Ar fi de preferat ca scaunul sa aiba o pernuta detasabila, suspensiile pentru socuri sunt foarte necesare, copertina caruciorului ar trebui sa fie suficient de mare incat sa apere copilul de eventualele fenomene meteorologice nedorite. Cele mai bune roti sunt cele pneumatice daca intentionati sa va plimbati pe un teren mai putin neted. Rotile trebuie sa fie reglabile, sa ofere posibilitatea de rotire la 360 de grade si sa se poata bloca atunci cand va doriti. In cazul manerului reversibil, este necesar ca toate patru rotile sa pivoteze. Carucioarele care au roti duble in partea din fata ofera o mai buna manevrabilitate deoarece exact ca la masini, au tractiune pe fata, asadar caruciorul devenind mai usor de manevrat.

Foarte important este sa detina caruciorul si un sistem de hamuri care sa ofere siguranta maxima bebelusului dvs. Ideal este sistemul de centuri in 5 puncte. Aceste hamuri ar trebui sa se deschida usor de catre parinti dar sa fie foarte dificil de deschis pentru copii. Jucarii pentru copii. In momentul in care doriti sa inchideti caruciorul cu o singura mana, plierea caruciorului este de preferat sa se faca foarte usor. Caruciorul pliat trebuie sa incapa in portbagaj.

Alegerea unui carucior depinde foarte mult si de stilul de viata. Daca calatoriti mult cu masina, este necesara si o scoica de masina care necesita sa fie montata atunci cand ajungeti la destinatie, pe cadrul caruciorului. Jucarii pentru copii. Daca folositi mijloacele de transport in comun, atunci alegerea cea mai buna este un carucior sport, usor.

Oricare va fi optiunea dvs, este nevoie de umbreluta de soare, aparatoare de ploaie, un cos incapator de cumparaturi, invelitoare de picioare si aparatoare pentru tantari.Jucarii pentru copii. Toate acestea sunt indispensabile!

Nu trebuie decat sa fiti informati atunci cand alegeti un carucior pentru micutul dvs!
Mult succes in achizitionarea de jucarii pentru copii! Aici gasiti foarte multe tipuri de jucarii: jucarii pentru copii, jucarii de exterior, jucarii din plus, jucarii pentru baieti, jucarii pentru fetite, jucarii pentru centre de activitati, jucarii pentru comfort si distractie, jucarii pentru baie, jucarii pentru party, jucarii pentru decor. Jucarii pentru copii.