O alternativa a trambulinelor, saltelele gonflabile sunt favorite la orice categorie de varsta. Sunt mai sigure, mai putin periculoase si ofera distractie garantata.  Acestea pot fi amplasate atat in exterior, cat si in interior. Sunt potrivite pentru ca implica activitate fizica si nu este o joaca statica. Copiii isi consuma energia eficient, placut si in siguranta.

Exista desigur mai multe tipuri de saltele, investitia in acestea depinzand si de buget, de publicul tinta si de spatiul avut la dispozitie. In functie de produs se impune un numar maxim de copii ce pot folosi in acelasi timp salteaua. Pentru spatiile special amenajate acest lucru este de interes, necesitand supraveghere stricta pentru a se respecta indicatiile producatorului.

Saltele gonflabile la Alinut

Pentru cei care isi doresc un astfel de produs instalat acasa sau pentru dotarile spatiilor destinate copiilor Alinut dispune de o selectie de saltele gonflabile. Acestea sunt de la Happy Hop si sunt disponibile in variante diverse, in functie de marimi, tipuri de spatii de joaca, tematici diverse, cu sau fara tobogan inclus.

Printre cele mai inedite abordari privind aceste tipuri de spatii se numara cele de tip mega slide. Acestea sunt tobogane mari ce permit alunecare si distractie fara doar si poate. Sunt totusi mai sigure decat alte materiale, scara din lemn, fier sau alte materiale precum se intampla in cazul toboganelor clasice. Salteaua gonflabila ce imita un magazin, cele de tip tren, cu piscina, in forme de castel sunt doar cateva mentiuni despre ce presupune gama acestor produse.

Alegerea unei saltele gonflabile

Desi pretul pare sa fie un bun reper aici, nu este singurul sau cel putin nu cel de inceput. Pretul vine raportat la dimensiuni si tip de saltea. Aceasta se va alege dupa referinte ale spatiului unde va fi amplasata:

  • Cele de interior sunt de preferat a fi mai compacte, poate chiar fara tobogan sau cu unul mai mic.
  • Cele de exterior pot fi mai extinse. In plus, o optiune extra la aceasta categorie se refera la saltelele gonflabile cu slide si mini piscina, poate chiar cele care permit alunecare pe apa. Acestea se pot alimenta de la o sursa de apa a gradinii.

 

Un alt mod de diferentiere intre optiuni se refera la modele si culori. Unele saltele Happy Hop disponibile  in ofertele noastre sunt special destinate fetitelor si intereselor acestora: cele de tip castel, in culori vii, predominant roz. Pentru baieti in schimb se pot alege modele cu design clovn sau teren de fotbal.

Grupa de varsta este un alt criteriu de avut in vedere la alegerea saltelei gonflabile potrivite. Asta pentru ca joaca in acest spatiu presupune si echilibru, ceea ce pentru copii mici inseamna o provocare periculoasa. Adaptand aceasta distractie pentru fiecare categorie de varsta va insemna alegerea unei saltele cu spatiu de joaca, cu mingi pentru cei mai mici dintre participanti la joaca. Pentru cei mai mari se pot alege cele cu apa sau cu obstacole, pana la partea de tobogan.

Montare si intretinere

Pentru montarea saltelelor Happy Hop dispunem de pachete complexe cu toate cele necesare. Salteaua este umflata in cateva minute, urmand sa fie conectata la un compresor de aer, in permanenta. Pentru reparatii minore kitul pe care il includem este de mare ajutor. Miere Manuka

Garantia, de 6 luni pentru material si 12 pentru compresor, asigura functionarea optima a saltelei in acest interval, fara costuri suportate de client in cazul defectiunilor aparute in decursul acestei perioade.

Utilizate conform cerintelor producatorului, astfel de saltele se intretin usor, se pot curata usor datorita materialului PVC impermeabil.

Datorita diversitatii de modele a saltelelor gonflabile, puteti asigura copiilor distractia mult asteptata, cu solutii adaptate in functie de sezon. Pana la timpul perfect pentru salteaua gonflabila cu apa, cea de interior va fi la fel de interesanta.