Carucioare copii Camarelo

La Reducerile afisate mai oferim intre 100 si 250 lei REDUCERI SUPLIMENTARE! Accesorii Camarelo la - 50%!

CAMARELO, PARTENERUL PERFECT IN PRIMELE LUNI DE VIATA ALE COPILULUI TAU, vă pune la dispoziție 15 modele de cărucioare, într-o paletă variată de peste 150 de culori! Cărucioarele CAMARELO sunt rezultatul a zeci de ani de experiență. Prioritatea producătorului polonez este funcționalitatea și media durabilității, rezultând soluții inovatoare!
Fiecare cărucior este în primul rând un design modern și atractiv, design durabil, ușor și inteligent, asigurând confort și siguranță completă! Modelele îndeplinesc o serie de caracteristici ideale pentru comoditatea copiilor de toate vârstele. Toate modelele disponibile în gamă sunt realizate din materiale de înaltă calitate și au certificate de siguranță europene iar recenziile pozitive ale clienților sunt cea mai bună recompensă pentru noi !

STANDARDE EUROPENE

Pentru a asigura un maxim de confort și siguranța copilului dumneavoastră vă oferim produse certificate ISO9000. Carucioarele îndeplinesc standardul EN 1888 și scaunele auto standardele ECE 44/03 și 44/04.

PROFIL UNIC


Cărucior cu construcție solidă din aluminiu și un profil unic de caneluri moderniste.

Cu un astfel de cărucior fiecare plimbare este o plăcere !

SALTEA DE NUCA DE COCOS

Fibrele de nucă de cocos în combinație cu spumă premium atestă că aceste saltele sunt suficient de ferme, nu provoacă alergii și sunt foarte eficiente împotriva supraîncalzirii copilului.

SUSPENSIE MOALE


Sistemul de amortizare al roților din față și din spate pe mai multe trepte de reglare a durității face ca neregularitățile de suprafață să nu fie transferate direct către landoul caruciorului !