Suport De Baita Aquasoft Babymoov

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Suport De Baita Aquasoft Babymoov

SKU: A016002

Availability: Stoc epuizat

Prezentare

Suport De Baita Aquasoft Babymoov

Availability: Stoc epuizat

129 lei

Descriere si specificatii

Aquasoft este suportul de baita perfect, care a fost conceput pentru confortul maxim al bebelusului in timpul baitei. Cu un centru moale si comod, Aquasoft ii va oferi bebelusului o senzatie de siguranta, iar baita va deveni o placere! Avand un design ergonomic, cu linii curbate, Aquasoft ii ofera bebelusului tau un confort de ne-egalat si libertate deplina de miscare. Suportul nu are suprafete rigide sau incomode pentru cei mici si se poate fixa cu usurinta in majoritatea tipurilorde cadite sau in cada pentru adulti.

Caracteristici:

  • Suportul de baita, Aquasoft este foarte stabil, datorita fixarii cu ajutorul unor ventuze, ceea ce impiedica alunecarea.
  • Aquasoft poate fi folosita in majoritatea tipurilor de cadite pentru bebelusi sau cada pentru adulti si se potriveste perfect cu cadita Aquanest.
  • Suport de baita ergonomic, compatibil cu majoritatea tipurilor de cadite pentru bebelusi si cu cada pentru adulti, extrem de sigur, moale, foarte comoda pentru bebelus, ii permite bebelusului o libertate mai mare de miscare, suprafata care intra in contact cu pielea bebelusului este foarte delicata.
ProducatorBabymoov
Specificatii

Material: Polypropylene (PP);

Dimensiuni: 55 x 24 x 18.5 cm